NVIDIA on julkaissut uudet GeForce 378.49 -ajurit näytönohjaimilleen. Uudet ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia näytönohjaimia.

GeForce 378.49 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Resident Evil 7: Biohazardille, Conan Exilesin early access -versiolle sekä For Honorin suljetulle beetaversiolle. Game Ready -leimojen lisäksi ajureissa on uutta virallinen tuki GeForce GTX 1050- ja GTX 1050 Ti -näytönohjainten mobiiliversioille.

NVIDIAn uudet ajurit tuovat mukanaan myös ison joukon uusia tai päivitettyjä SLI-profiileita. Tuoreita profiileita on tarjolla Battlefield 1:lle, Deus Ex: Breach Standalonelle, Diablo III:lle, Dreadnought (2016):lle, Lego: Minifiguresille, Sid Meier’s Civilization VI:lle, Shooter Game (HDR):lle, Sniper Elite 4:lle, Space Hulk: DeathWingille, Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlandsille sekä Watch Dogs 2:lle. Osa SLI-profiileista toimii vain pelien DirectX 11 -versioilla ja muutamat profiileista rajoittavat SLI-kokoonpanot käyttämään vain yhtä näytönohjainta.

Ajureissa on myös uudet 3D Vision -profiilit Resident Evil 7:lle ja Conan Exilesille, mutta yhtiö ei suosittele 3D Visionin käyttöä kyseisissä peleissä. Watch Dogs 2 on saanut puolestaan hyvälaatuiseksi luokitellun 3D Compatibility -profiilin.

Voit tutustua SLI-profiileiden yksityiskohtiin, tiedossa oleviin bugeihin ja korjauksiin tarkemmin NVIDIAn julkaisutiedotteesta käsin.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä, tai päivitä ne GeForce Experiencen kautta.