GeForce 390.77 -ajurit tuovat mukanaan Game Ready -leimat Kingdom Come: Deliverancelle, War Thunderille, Black Desert Onlinelle sekä Metal Gear Survivelle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 390.77 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia näytönohjaimia. Myös 32-bittisten käyttöjärjestelmien tuki pysyy edelleen mukana huolimatta NVIDIAn aiemmasta lausunnosta.

GeForce 390.77 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Kingdom Come: Deliverance-, War Thunder-, Black Desert Online- ja Metal Gear Survive -peleille. Lisäksi ajureissa on uudet tai päivitetyt SLI-profiilit DIRT 4-, Hot Lava-, Metal Gear Survive- ja Ode-peleille, uudet tai päivitetyt 3D Vision -profiilit FIFI:lle (Good), Kingdom Come: Deliverancelle (Not recommended) ja Metal Gear Survivelle sekä uusi tai päivitetty 3D Compatibility -profiili Total War: Warhammer II:lle (Fair).

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat lisäksi joukon aiempien ajureiden ongelmia ja niissä on joukko tiedossa olevia bugeja. Voit tutustua täyteen listaan ajureiden muutoksista niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;