Ajureissa on odotetun Far Cry 5:n Game Ready -leiman lisäksi joukko tietoturvakorjauksia.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 391.35 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

Ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leima Far Cry 5 -pelille sekä joukko tietoturvakorjauksia. Tietoturvakorjaukset koskevat sekä NVIDIAn User Mode- että Kernel Mode -ajureita. Voit tutustua korjattuihin haavoittuvuuksiin CVE-numeroilla CVE-2018-6247, -6248, -6249, -6250, -6251, -6252 ja -6253.

Lisäksi ajureissa on uudet tai päivitetyt SLI-profiilit GRIP- ja WRC 7 -peleille sekä uudet tai päivitetyt 3D Vision -profiilit Far Cry 5:lle (Not recommended), GRIP:lle (Excellent) ja The Talos Principlelle (Excellent).

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös edellisten ajureiden ongelmia, kuten NVIDIA Freestyle -ominaisuuden aiheuttaman muistivuodon. Tuttuun tapaan NVIDIA on myös tietoinen ajureihin edelleen jääneistä bugeista, kuten edeltävistäkin ajureista tutut ongelmat G-sync-näyttöjen ja Titan V -näytönohjainten välillä ylikellotettaessa näytönohjaimen muisteja.

Voit tutustuta NVIDIAn kuvauksiin korjatuista tietoturvaongelmista, korjatuista bugeista ja yhä tiedossa olevista ongelmista ajureiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;