Uusissa ajureissa on mukana tuki G-Sync HDR -näytöille ja Game Ready -leimat Vampyr- ja Jurassic World Evolution -peleille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 398.11 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 600 -sarjaa (Kepler-arkkitehtuuri) ja sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

GeForce 398.11 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Vampyr- ja Jurssaic World Evolution -peleille, sekä virallinen tuki G-Sync HDR -näytöille. Lisäksi ajureissa on uusi tai päivitetty SLI-profiili Warhammer: Vermintide 2:lle ja uudet tai päivitetyt 3D Vision -profiilit Jurassic World Evolutionille (Good), Railway Empirelle (Not recommended), Sea of Thievesille (Not recommended) sekä Vampyrille (Not recommended). Vampyrille on mukana myös 3D Compatibility 2DD -profiili (Excellent).

Ajurit korjaavat kaksi aiempien julkaisujen bugia, eli Hitman Pron kaatuilut SLI-kokoonpanoilla DirectX 12 -rajapinnalla ja HDR-tuella sekä Call of Duty: WWII:n toimimattomuus kolmen näytön Surround-tilassa. Ajureissa on tuttuun tapaan myös liuta tiedossa olevia bugeja, kuten Windows 10 -asennuksen rikkoutuminen, kun GeForce Titan (Kepler) asennetaan Threadripper-emolevylle. Voit tutustua kaikkiin bugeihin ja muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;