NVIDIAn uudet ajurit lisäävät Game Ready -leimat muun muassa Battlefield V:n avoimelle beetaversiolle sekä F1 2018:lle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 399.07 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 600 -sarjan Kepler-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia ja sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

GeForce 399.07 -ajureiden merkittävimmät uudistukset löytyvät odotetusti Game Ready -leimasimen takaa. Ajurit lupaavat optimaalisen pelikokemuksen Battlefield V:n avoimessa beetaversiossa sekä F1 2018:ssa, Immortal: Unchainedissa, Pro Evolution Soccer 2019:ssä, Strange Brigadessa ja Switchbladessa. Lisäksi ajureissa on uusi tai päivitetty SLI-profiili F1 2018:lle ja Immortal: Unchainedille, uusi tai päivitetty 3D Vision -profiili F1 2018:lle (Good) ja Strange Brigadelle (Not recommended) sekä uusi tai päivitetty 3D Compatibility -profiili Monster Hunter Worldille (Excellent).

Ajurit korjaavat tuttuun tapaan liudan edellisten ajureiden ongelmia, kuten TAA-reunojenpehmennyksen aiheuttaman koko kuvan sumentumisen Rainbow Six: Siegessä pelaajan pysyessä paikallaan ja BSOD-kaatumiset Oculuksen VR-sovelluksen kanssa. Mukana on luonnollisesti myös tiedossa olevia bugeja, kuten Battlefield 1:n kaatuminen HDR-tilassa jos käytössä on SLI-kokoonpano. Voit tutustua kaikkiin ajureiden muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;