NVIDIAn ajureissa on mukana merkittävä korjaus, jonka pitäisi kirjaimellisesti kaksinkertaistaa pelisuorituskyky AMD:n Ryzen Threadripper 2990WX -prosessorilla.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 399.24 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 399.24 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Shadow of the Tomb Raiderille, Call of Duty: Black Ops 4:n avoimelle beetaversiolle sekä Assetto Corsa Competizionen early access -versiolle. Ajureissa ei ole uusia SLI-, 3D Vision- tai 3D Compatibility -profiileita.

Ajurit korjaavat luonnollisesti jälleen edellisten ajureiden ongelmia ja tällä kertaa korjauslistalta löytyy todella erikoinen tapaus. NVIDIAn mukaan aiemmat ajurit kirjaimellisesti puolittivat suorituskyvyn peleissä 32 ytimisillä ja 64 säiettä suorittavilla prosessoreilla verrattuna 16 ytimisiin ja 32 säiettä suorittaviin. Käytännössä tämä on samalla ainakin yksi selitys AMD:n uuden Ryzen Threadripper 2990WX -prosessorin erittäin heikolle pelisuorituskyvylle.

Lisäksi ajurit korjaavat edellisten ajureiden asennusongelmat Core 2 Duo- ja Quad -prosessoreilla. Ajureiden avointen ongelmien listalta löytyy muun muassa maininta mikrostutteroinnista jos näytönohjaimen tietoja tarkkaileva ohjelma tarkkailee myös näytönohjaimen tehonkulutusta. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;