AlphaCool on päätynyt julkaisemaan yhteiset mallit sekä RTX 2080:lle että RTX 2080 Ti:lle, kun EKWB:llä on molemmille omat blokkinsa.

NVIDIA esitteli viime kuussa uudet GeForce RTX 20 -sarjan ensimmäiset näytönohjaimet. GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -mallien luvataan saapuvan kauppojen hyllyille 20. päivä kuluvaa kuuta. Näytönohjaimensa vesijäähdytettyinä pitävät käyttäjätkään eivät joudu odottelemaan ylimääräistä, sillä sekä Alphacool että EK Water Blocks ovat jo julkaisseet omat RTX-näytönohjaimille tarkoitetut näytönohjainblokkinsa.

Alphacool on päätynyt julkaisemaan GeForce RTX 2080- ja RTX 2080 Ti -näytönohjaimille yhteiset Eisblock GPX-N Plexi- ja Acetal -jäähdytysblokit. Kuten nimistä voi jo päätellä, on ensin mainittu varustettu pleksisellä ”ikkunalla” blokin sisälle, kun jälkimmäisen kuori on yhtä mustaa muovipintaa, jonka rikkovat vain pulttien reiät. Plexi-versiosta löytyy lisäksi RGB-valaistus, joka tukee Asuksen, Biostarin, Gigabyten ja MSI:n valaistusteknologioita. Itse jäähdytysblokki on valmistettu kuparista.

Alphacoolin mukaan nyt ennakkotilattavissa olevat nestejäähdytysblokit tulevat saataville 20. syyskuuta itse näytönohjainten tapaan. Yhtiöllä on listattuna myös erilliset mallit myöhemmin saataville tulevalle RTX 2070:lle. Plexi-versiot on hinnoiteltu yhtiön omassa kaupassa 149,95 euroon ja ja Acetal-versiot 114,95 euroon.

AlphaCool Eisblock GPX-N Plexi 2080 / 2080 Ti M01, Eisblock GPX-N Acetal 2080 / 2080 Ti M01

EKWB on puolestaan julkaissut erilliset EK-Vector-sarjan näytönohjainblokit GeForce RTX 2080:lle ja 2080 Ti:lle. Kummatkin tulevat saataville sekä puhtaan kuparisina että kuparisina nikkelipinnoittein. Kansivaihtoehtoina ovat pleksi ja asetaalimuovi, jolloin erilaisia malleja on yhteensä neljä per näytönohjain. Nikkelipinnotteisessa versiossa on lisäksi RGB-valaistus, joka tukee Asuksen, Gigabyten, MSI:n ja Asrockin valaistusteknologioita.

EKWB:n mukaan näytönohjainblokkien toimitukset tullaan aloittamaan 20. syyskuuta, eli samana päivänä näytönohjainten kanssa. Ennakkotilaukset blokkeihin ovat jo auki. Kummankin blokkimallin kupariversiot on hinnoiteltu yhtiön omassa verkkokaupassa 129,90 euroon ja nikkelöidyt versiot pleksikannella 149,90 euroon ja asetaalimuovikannella 144,90 euroon. Lisäksi saataville tulee musta (36,90 euroa) ja nikkelöity (43,90 euroa) takalevy, joiden toimitusten odotetaan alkavan 5. lokakuuta.

EKWB EK-Vector RTX 2000 Series

Maininnan ansaitsee myös EVGA, joka ei tuo erillisiä näytönohjainblokkeja myyntiin, mutta tulee tuomaan itse rakennettuun nestekiertoon liitettävät Hydro Copper XC- ja FTW3 -versiot GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -malleista. Twitterissä nimimerkki Charlie (@ghost_motley) julkaisi kameralla näytöltä napatut Hydro Copper -mallien mainoskuvat. Kuvat voisivat olla teoriassa myös väärennöksiä, mutta ne julkaistiin samassa paketissa Hybrid-sarjan kuvien kanssa, joista FTW3-mallin kuvan on julkaissut myös EVGA:n Jacob Freeman.

Lähde: Twitter

This site uses XenWord.
;