NVIDIAn uudet ajurit sisältävät Game Ready -leiman Battlefield V:n uudelle päivitykselle, jonka julkaisua on jouduttu viivästyttämään aivan viime metreillä löytyneiden bugien vuoksi.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 417.22 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat Kepler-arkkitehtuuria ja sitä uudempiin arkkitehtuureihin perustuvia GeForce-näytönohjaimia. GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjaimet ovat tuettuja vain Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmillä.

GeForce 417.22 -ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -leima Battlefield V:n Tides of War Chapter 1: Overture -päivitykselle. Päivityksen huhutaan parantavan etenkin säteenseurantasuorituskykyä erilaisten optimointien ja muutosten kautta. Pelin päivityksen julkaisua on jouduttu kuitenkin viivästyttämään viime hetkillä löytyneiden bugien vuoksi. Lisäksi ajureissa on uudet tai päivitetyt 3D Vision -profiilit Just Cause 4:lle (Good), Project Novalle (Good ja Tom Clancy’s The Division 2:lle (Not recommended).

Ajurit korjaavat tuttuun tapaan edeltävien ajureiden ongelmia, kuten näytön korruptoituminen tietyissä tapauksissa unitilasta herätessä, jos käytössä on korkea virkistystaajuus ja DisplayPort-liitäntä, sekä NVIDIAn ohjauspaneelin ilmoittamat väärät muistikellotaajuudet ja Edge-selaimen vastaamattomuus videotoiston jälkeen. Tiedossa olevien bugien listalta löytyy muun muassa kursorin korruptoituminen Firefox-selaimessa tiettyjen linkkien kohdalla ja satunnainen näyttöjen välkyntä, kun G-Sync on käytössä ja kokoonpanoon on kytketty sekä tavallinen että G-Synciä tukeva näyttö. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;