GeForce RTX 2060 Super- ja RTX 2070 Super -näytönohjainten tuen lisäksi uudet ajurit tuovat mukanaan Game Ready -leimat Tom Clancy's The Division 2-, Strange Brigade- ja Metro Exodus -peleille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 431.36 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista ja mobiilinäytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 431.36 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki uusille GeForce RTX 2060 Super- ja RTX 2070 Super -näytönohjaimille sekä Game Ready -leimat Tom Clancy’s The Division 2-, Strange Brigade- ja Metro Exodus -peleille. Lisäksi ajureissa on tuki kolmelle uudelle G-Sync Compatible -näytölle sekä uusi tai päivitetty SLI-profiili F1 2019 -pelille.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen aiempien julkaisujen ongelmia. Korjauslistalta löytyvät tällä kertaa muun muassa Forza Horizon 4:n mahdollinen kaatuminen ajettaessa tunneliin, GTA V:n vilkkuminen MSAA-reunojenpehmennyksen kanssa sekä Shadow of the Tomb Raiderin kaatuilut Pascal-arkkitehtuurin näytönohjaimilla ja pelin testiosion sulkeutuminen itsestään, kun säteenseuranta on käytössä. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi Tom Clancy’s The Division 2:n kaatuilu DirectX 12 -tilassa, World of Warcraft: Battle for Azerothin maaston ja ikoneiden vilkuminen sekä satunnaiset valkoiset ja vihreät vilkkumiset Mortal Kombat 11:ssä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;