NVIDIAn uudet ajurit tuovat mukanaan Game Ready -leiman Remedyn uudelle Control-pelille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 436.15 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön mobiilinäytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista ja työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 436.15 -ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -leima Control-pelille. Lisäksi ajureissa uutena mukana tuki uudelle Video Codec SDK 9.1:lle ja Optical Flow SDK 1.1:lle.

Ajurit korjaavat myös aiempien julkaisujen ongelmia ja tällä kertaa korjattujen bugien listalle ovat päässeen Forza Motorsport 7 -pelissä esiintynyt graafiikan korruptoituminen sekä järjestelmän kaatuminen, kun ajurit asennetaan järjestelmään, jossa on käytössä eri arkkitehtuureihin perustuvia NVIDIAn näytönohjaimia. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan The Division II:n kaatuilu DirectX 12 -tilassa, Overwatchin kaatuilu ”Your rendering device has been lost” -virheeseen sekä YouTube-videoiden vilkunta täyden ruudun tilassa Firefox-selaimella G-Sync-käytössä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;