NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 457.51 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön mobiilinäytönohjaimia Maxwell- ja työpöytämalleja Kepler-sukupolvesta lähtien.

GeForce 457.51 -ajureiden ainut merkittävvä uudistus on tuki tänään myyntiin tulleelle GeForce RTX 3060 Ti -näytönohjaimelle. Ajureiden julkaisutiedotteessa ei listata mitään peleihin liittyviä päivityksiä.

Vaikka ainut mainittu uudistus onkin tuki uudelle näytönohjainmallille, on mukaan saatu myös bugikorjauksia. Aiempien ajureiden ongelmista korjauksen ovat saaneet esimerkiksi Ampere-arkkitehtuurin näytönohjaimien mahdollinen kaatuminen BSOD-ruutuun unitilasta herätessä, mahdolliset kaatumiset BSOD-ruutuun toistettaessa videoita Chrome-selaimella ja ongelma, jossa Star Wars: Squadrons pelin sulkemisen jälkeen FreeStyle ja Ansel lakkasivat toimimasta tietokoneen uudelleenkäynnistykseen asti. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Ampere-näytönohjaimilla tietyillä korkean virkistystaajuuden G-Sync-näytöillä nouseva tehonkulutus lepotilassa, Vulkan-sovellusten kaatuminen BSOD-ruutuun, jos käyttäjä vaihtaa sovellusta Alt+Tab-komennolla FreeStyle-efektien ollessa käytössä, Steam VR -peleissä esiintyvä nykiminen ja viiveet käynnistyksen jälkeen sekä vanha tuttu Forza Motorsport 7:n joillain radoilla kanttareissa näkyvät mustat viivat. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta (PDF) ja NVIDIAn Game Ready -artikkelista.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä