io-tech testasi Huawein ja Honorin uudet erityisesti akunkestoon panostavat Watch GT2 Pro ja Watch GS Pro -älykellot

Marraskuun puolessa välissä io-techin testilaboratoriossa kävi Applen tuorein Apple Watch Series 6 -älykello. Samassa yhteydessä lupailimme jatkossa myös muita markkinoiden merkittävimpiä kelloja testiin ja näin joulukuuhun siirtymisen kunniaksi vuoroon pääsivät Huawei Watch GT2 Pro ja Honor Watch GS Pro.

Huawein ja Honorin kellot jakavat keskenään huomattavan määrän yhteisiä ominaisuuksia ja suurimmat erot niiden välillä ovat ulkonäössä ja akun koossa. Tämän seurauksena päädyimmekin testaamaan kellot yhdessä ja luomaan niistä paritestin, jossa käydään läpi kellojen yhteiset ominaisuudet ja eroavaisuudet keskenään. Huawein kellon tapauksessa kyseessä on io-techissä pari vuotta sitten testatun Watch GT:n aloittaman mallisarjan uusin tulokas.

Molempien kiinalaisvalmistajien kellojen sisällä sykkii Huawein oma käyttöliittymä, joka on älyominaisuuksiltaan selvästi karsitumpi kuin Applen WatchOS tai Googlen Android Wear, mutta tarjoaa kuitenkin perustason älyominaisuudet ja monipuoliset terveysominaisuudet. Kellojen kenties selkein markkinoinnissakin näkyvä myyntivaltti on akunkesto – Honor Watch GS Prolle valmistaja lupaa peräti 25 päivän käyttöaikoja.

Testiartikkelissa tutustumme kellojen fyysisiin ominaisuuksiin, ohjelmistoon, akunkestoon ja käytettävyyteen yhteensä noin kuukauden ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta.

Lue artikkeli: Paritestissä Huawei Watch GT2 Pro ja Honor Watch GS Pro

This site uses XenWord.
;