Ajureissa on mukana viimeisimmät päivitykset mm. Elden Ringille ja GRID Legendsille, sekä tuki RTX 3070 Ti- ja RTX 3080 Ti -mobiilinäytönohjaimille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 511.79 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön pelinäytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 511.79 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki GeForce RTX 3070 Ti- ja RTX 3080 Ti -mobiilinäytönohjaimille, sekä Game Ready -leimat Elden Ringille, GRID Legendsille, Total War: Warhammer III:lle ja Martha is Deadille sekä viimeisimmät päivitykset Destiny 2: The Witch Queenille sekä iRacingille.

Tuttuun tapaan ajureissa on korjattu myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa liiskattuja bugeja ovat esimerkiksi Call of Duty: Vanguardin ja Assassin’s Creed Valhallan satunnaiset vilkkumiset, Battlefield 2042:ssä nähdyt ylimääräiset värikkäät välähdykset sekä sellainen Corel Paint Sho Pro XI:tä vaivannut vika, ettei sovellus käynnistynyt lainkaan. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi GRID Legendsissä RTX 30 -sarjalla esiintyvät vilkkumisongelmat, HDMI 2.1 -signaalin audion pätkimisongelmat sekä käytännössä jo ominaisuudeksi laskettava Sonic & All-Stars Racing Transformedin kaatuilut, kun pelissä ajetaan läpi vedestä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin tarkemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa ja ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;