Ajureissa on Game Ready -leima kotimaisen Remedyn tuoreimmalle taidonnäytteelle, Alan Wake 2:lle, sekä tuki Ghostrunner 2:lle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 545.92 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 545.92 -ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -leima kotimaisen Remedyn Alan Wake 2 -pelille. Ajureissa tuki ja viimeisimmät päivitykset myös Ghostrunner 2:lle. Mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin ei valitettavasti ole mainintoja. Voit tutustua pelitukeen tarkemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa.

Tällä kertaa ajureissa on korjattu vain yksi bugi, joka aiheutti työpöydän värien ylivalottumisen VR-sovelluksen sulkemisen jälkeen. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan vanha tuttu Halo Infiniten ssuorituskykyongelmat Maxwell-arkkitehtuurin näytönohjaimilla sekä uuden NVIDIA-ikonin ilmestyminen tehtäväpalkkiin, kun koneella vaihdetaan Windowsin käyttäjää. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;