GeForce-ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Diablo IV:lle ja System Shockin remakelle, mutta mahdollisista suorituskykyeroista ei ole mainintaa.

NVIDIA on julkaissut uusia ajureita näytönohjaimilleen. GeForce 535.98 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-sukupolvesta lähtien. Yhtiö julkaisi samaan syssyyn myös Studio 535.98 -ajurit.

GeForce 535.98 -ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -tuki Diablo IV:lle. Mukana on myös viimeisimmät päivitykset uusille DLSS 2 -peleille kuten System Shockin remake. Mahdollisista suorituskykyeroista ei ole mainintaa. Voit lukea aiheesta lisää Game Ready -artikkelista.

Tällä kertaa ajureihin on mahtunut mukaan vain yksi pelipuolen bugikorjaus, jonka myötä GeForce Experiencen Freestyle-filttereiden ei pitäisi enää kaataa pelejä. Muita korjattuja bugeja ovat esimerkiksi näytön hetkellinen vilkunta lepotilasta herätessä, jos käytössä on DSR- tai DLDSR-teknologia ja Solidworks 2023:n renderöintiongelmat Enhanced Graphics Performance -optio käytössä. Tiedossa oleviksi ongelmiksi NVIDIA listaa vanhan tutun taivaan vilkkumisen Watch Dogs 2:ssa RTX 4090:llä sekä DPC-viiveiden kasvamisen. Voit tustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Studio 535.98 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat NVIDIAn näytönohjaimia Pascal-sukupolvesta lähtien. Ajureiden merkittävintä uutta antia ovat optimoinnit ja tuet useiden sovellusten tekoälyyn keskittyviin uusiin päivityksiin. Mukana on myös Studio-puolelle ensimmäistä kertaa GeForce RTX 4060 Ti -tuki. Voit tutustua ajureihin tarkemmin Studio-blogissa ja ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Päivitys: Uudet ajurit ovat aiheuttaneet useilla käyttäjillä näyttöjen vilkkumista. NVIDIA on nyt julkaissut uudet Hotfix-ajurit ongelman korjaamiseksi.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;