NZXT esitteli uuden H-sarjan koteloperheen, joka koostuu kolmesta erikokoisesta mallista.

NZXT on esitellyt täysin uudistetun H-sarjan kotelotuoteperheen, johon kuuluu kolme mallia – H700i, H400i ja H200i. Niiden varustukseen kuuluu mm. USB-väylän kautta ohjattavat RGB-valaistus- ja tuuletinsäätimet. Koneoppimista hyödyntävän Adaptive Noise Reduction -ominaisuuden kerrotaan optimoivan kokoonpanon tuuletinnopeuksia ja melutasoa automaattisesti. Kotelon valaistusta ja tuulettimien pyörimisnopeutta voi säätää NZXT:n CAM-ohjelmiston avulla.

Uutuuksista H700i on E-ATX-kokoinen, H400i micro-ATX-kokoinen ja H200i mini-ITX-kokoinen kotelo. Uusien H-sarjalaisten rakenne on kokonaan terästä lasista kylkipaneelia lukuun ottamatta. Johtojen vetäminen on otettu erityisesti huomioon, sillä oikean kylkipaneelin taakse on toteutettu johtokourut sekä kiinnityslenkit. Koteloiden mukana toimitetaan NZXT:n Aer F -sarjan tuulettimia 120 ja 140 mm koossa kotelomallista riippuen.

H700i tulee myyntiin lokakuun lopulla 199,90 euron suositushintaan. H400i tulee kauppoihin marraskuun puolivälissä 149,90 euron suositushintaan. H200i tulee kauppoihin joulukuun lopulla ja sen suositushinta ilmoitetaan myöhemmin. Koteloista tulee saataville neljä värivaihtoehtoa – mattamusta sinisillä, punaisilla tai mustilla yksityiskohdilla, sekä mattavalkoinen mustilla yksityiskohdilla.

Lähde: NZXT

This site uses XenWord.
;