Android Oreo on nyt saatavilla OnePlus 5 -puhelimiin.

OnePlus on julkaissut ”joululahjana” OnePlus 5 -käyttäjille OxygenOS 5.0 -päivityksen. Marraskuun lopulla yritys päivitti vanhemmat OnePlus 3- ja 3T -puhelimet samaiseen OxygenOS:n 5.0-versioon. Samalla käyttöjärjestelmä päivittyy odotettuun Android 8.0 Oreo -versioon ja päivityspakettiin sisältyy myös Androidin joulukuun tietoturvapäivitykset.

Android Oreo ja OxygenOS-käyttöliittymän uusi 5.0-versio tuovat mukanaan mm. uudistetun kamerakäyttöliittymän, kaunistusefektin Portrait-kuvaustilaan, Places-välilehden galleriasovellukseen, Notification dots -ilmoitustäplät, Autofill-ominaisuuden, optimointeja Shelf-näkymään, kuvien latausmahdollisuuden Shot on OnePlus -palveluun, historiatoiminnon laskimeen, hälytyskalenteri-toiminnon kelloon, rinnakkaissovellukset-ominaisuuden, uuden pika-asetusten ja Lift-up-näytön ulkoasun ja uuden Adaptive-tilan näytön asetuksiin.

OnePlus aloitti päivityksen syöttämisen perjantaina ja se saapuu puhelimiin vaiheittain muutaman päivän kuluessa. Päivityksen koko on runsaat 1,5 gigatavua, joten WiFi-yhteyden käyttö on suositeltavaa. Koska kyseessä on Androidin suurempi versiopäivitys, kannattaa varmuuskopiointia ja puhelimen nollausta harkita mahdollisten ongelmien ilmetessä.

Lähde: OnePlus

This site uses XenWord.
;