io-tech toivottaa lukijoilleen hyvää ja rauhallista joulua!

Takana on kiireinen, mutta sitäkin antoisampi io-techin ensimmäinen vuosi. Paljon on ehtinyt tapahtua vuoden aikana, mutta nyt on aika rauhottua hetkeksi viettämään joulua. Välipäivinä julkaisemme vielä testin Applen iPhone X:stä ja runsaasti suosiota keränneeseen Bitcoin-teemaan uuden videon.

Joulukuun aikana TechBBS-foorumiyhteisössä on kerätty rahaa Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen, josta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille perheille ja muille Suomen vähävaraisille ihmisille. TechBBS:n nettipataan on kerätty jo yli 10 000 € potti, joka on samalla kirkkaasti suurin eri yhteisöiden keräämistä poteista, vaikka kyseessä ei varsinaisesti olekaan kilpailu.

Osallistu keräykseen: TechBBS:n nettipata

TechBBS-foorumilla on myös edelleen käynnissä vuotuinen piparkakkutalokilpailu, johon voi osallistua omalla ATK-aiheisella teoksellaan keskiviikkoiltaan asti. Kilpailussa on hyviä palkintoja mm. Huaweilta, Kingstonilta ja Jimm’siltä.

Osallistu kilpailuun: TechBBS – Piparkakkutalokisa 2017

io-techin kanssa yhteistyössä toimiva Hinta.fi-hintavertailu listaa uudella Tarjoukset-sivulla joulun ja välipäivien parhaat tekniikkatuotteiden tarjoukset palvelussa mukana olevista verkkokaupoista. Sivulta löytyy kaikki tuotteet, joiden hinta on laskenut viimeisen viikon aikana yli 5 %.

Tuotteet voi järjestää esimerkiksi suosion tai suurimman alennusprosentin mukaan. Lisäksi tarjoustuotteita on mahdollista rajata alennusprosentin, hinnan, tuotekategorian tai valmistajan mukaan.

 

This site uses XenWord.
;