Tulevan OnePlus 5 -älypuhelimen prototyypistä on vuotanut hyvälaatuinen valokuva.

Android Authority -sivusto on saanut käsiinsä valokuvan, jossa kerrotaan esiintyvän tulevan OnePlus 5 -älypuhelimen prototyyppi. Sivusto kuitenkin korostaa, että kyseessä on prototyyppilaite, jonka ulkoasu tuskin vastaa lopullista markkinoille tulevaa OnePlus 5 -puhelinta.

Kuvassa takapuolelta näkyvä laite muistuttaa melko pitkälti viimevuotista OnePlus 3 -mallia, muutamaa yksityiskohtaa lukuun ottamatta. Näkyvin muutos nykyiseen OnePlus 3T -malliin on yhteiseen kehykseen sijoitettu kaksoiskameraratkaisu. Sen lisäksi kuvan puhelimen muodot ovat aavistuksen nykyistä mallia pyöristetymmät ja äänenvoimakkuuspainikkeen sekä alert-slider-kytkimen välimatka on suurempi.

OnePlus 5:stä nähtiin viikko sitten myös hahmotelmapiirustuksia, joiden kerrottiin liittyvän laitteen prototyyppeihin. Ehkäpä mielenkiintoisin yksityiskohta kyseisissä piirustuksissa oli keraaminen takakuoren yläosa hieman Google Pixel -mallien tyyliin.

Huhujen mukaan OnePlus 5:stä tulee löytymään 5,3-5,5-tuumainen QHD-näyttö, Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia, 128 Gt tallennustilaa, kaksi 12 megapikselin takakameraa sekä 3600-4000 mAh akku.

OnePlus 5:n julkaisulle ei ole ilmoitettu vielä tarkempaa ajankohtaa, mutta sen odotetaan tapahtuvan viime vuosien tapaan kesä-heinäkuussa. OnePlus 4 -mallinimi jää välistä, sillä numero neljä on Kiinassa epäonnen luku. Hinnan odotetaan nousevan edeltäjämallista – joidenkin huhujen mukaan jopa merkittävästi.

Lähde: Android Authority

This site uses XenWord.
;