HMD Globalille työskentelevän valokuvaajan Vimeoon lipsauttama video paljastaa kaksi julkaisematonta Nokia-älypuhelinta.

Nettiin pääsi eilen livahtamaan mielenkiintoinen video, joka paljastaa pari toistaiseksi julkaisematonta Nokia-älypuhelinta. Viralliselta vaikuttavalla videolla esiintyvien ennennäkemättömien puhelimien epäillään olevan Nokian tulevia ylempien hintaluokkien malleja.

Kyseinen promovideo julkaistiin Vimeo-videopalvelussa ”Nokia Reveal Film” -nimellä ja se on jo sittemmin poistettu näkyvistä. Videon julkaisi omalla tilillään brittiläinen George Chevalier Lewis, joka on toiminut aiemmin Nokian johtavana brändivalokuvaajana ja nyttemmin työskentelee yhteistyössä HMD Globalin kanssa.

Noin puoliminuuttisella videolla esiintyy neljä Nokia-älypuhelinta useista eri kuvakulmista. Kaksi oikeanpuolimmaista mallia ovat jo aiemmin julkaistut Nokia 3- ja Nokia 5 -puhelimet, mutta kaksi vasemmapuolimmaista ovat toistaiseksi julkaisemattomia. Arvioiden mukaan reunimmainen lasisella takakuorella ja kaksoiskameralla varustettu malli olisi huippumalli Nokia 9. Sen oikealla puolella olevaa toinen mysteerimalli saattaa puolestaan olla joko 7- tai 8-malli.

Huhujen mukaan Nokia 9 -lippulaivamallin kaksoiskamera perustuisi kahteen peräti 22 megapikselin kuvasensoriin. Laitteesta huhutaan lisäksi löytyvän 5,5-tuumainen QHD-näyttö, Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 6 Gt RAM-muistia, 128 Gt tallennustilaa ja Nokia OZO Audio -äänitekniikkaa.

Uusien Nokia-älypuhelimien julkaisusta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta ylempien hintaluokkien malleja saatetaan hyvinkin nähdä jo kesän aikana. Nokia-puhelinbrändiä hallinnoiva HMD Global on luvannut julkaisevansa ainakin seitsemän älypuhelinta kuluvan kalenterivuoden aikana.

Lähde: VentureBeat, Vimeo

This site uses XenWord.
;