CAD-kuviin perustuvat renderöinnit paljastavat OnePlus 6T:n ulkonäön kaikista suunnista.

Luotettu tietovuotaja Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhteistyössä MySmartPrices-sivuston kanssa renderöidyt kuvat ja videon tulevasta OnePlus 6T -älypuhelimesta. Kuvat perustuvat tehdas-CAD-tiedostoihin ja Hemmerstofferin vastaavat kuvat ovat osoittautuneet aiemmin erittäin paikkaansapitäviksi.

Renderöinnit mukailevat pitkälti aiemmin nähtyjä vuotokuvia ja huhuja. OnePlus 6T:ssä näytön yläreunan pienikokoinen lovi on samaa tyyliä mm. Oppo R17 -puhelimen kanssa, eli se kattaa enää vain etukameran. Puhelimen takapuolella ulkoasu on hyvin samankaltainen kuin edeltäjämallissa, mutta sormenjälkitunnistin uupuu, sillä se on sijoitettu näytön alle.

CAD-piirustusten mukaan 6T:n ulkomitat ovat 157,5 x 75,7 x 8,2 mm, eli joka suuntaan hieman suuremmat kuin OnePlus 6:ssa. Huhujen mukaan 6T:n varustukseen kuuluu mm. 6,4-tuumainen AMOLED-näyttö 19,5:9-kuvasuhteella, Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, 6 tai 8 Gt RAM-muistia, 64, 128 tai 256 Gt tallennustilaa, 16 + 20 megapikselin kaksoistakakamera sekä aiempaa suurempi akku. OnePlus on jo vahvistanut näytön alle sijoitetun sormenjälkitunnistimen sekä 3,5 mm ääniliitännän puuttumisen.

OnePlus 6T:n julkaisuajankohtaa ei ole vielä vahvistettu, mutta sen odotetaan tapahtuvan loka-marraskuussa.

Lähteet: Twitter, MySmartPrice

This site uses XenWord.
;