OnePlus 7 Pro julkaistaan vajaan kahden viikon päästä 14. toukokuuta. Puhelimen lehdistökuvat vuotivat kuitenkin julki jo ennakkoon ja varmistavat aiempien kuvavuotojen aitouden.

OnePlussan odotetaan julkaisevan lähitulevaisuudessa uuden OnePlus 7 -sukupolven, mutta tällä kertaa heti kahden mallin voimin. Molemmat tulevista puhelimista, OnePlus 7 ja 7 Pro, ovat olleet jo useissa vuodoissa eri lähteiltä ja tällä kertaa vuorossa on Pro-version lehdistökuvat.

AndroidCentralin maineikkaaksi kuvailema vuotolähde Ishan Agarwal eli Twitter-nimimerkki ishanagarwal24 on julkaissut tulevan OnePlus 7 Pron lehdistökuvat. Samalla hän varmisti puhelimen tulevan saataville Nebula Blue- ja Mirror Grey -värivaihtoehdoissa.

Lehdistökuvat noudattavat aiempien vuotojen linjaa. Puhelimen etupuoli on pelkkää sivuilta kaareutuvaa näyttöä, koska selfiekamera on piilotettu ponnahdusmekanismin taakse puhelimen yläpäätyyn. Puhelimen takapuolella on puolestaan kolmoiskameraratkaisu, joka sisältää aiempien vuotojen mukaan 48 megapikselin pääkameran sekä 8 megapikselin tele- (3x zoom) ja 16 megapikselin ultralaajakuvakamerat.

Vuotojen mukaan puhelimesta odotetaan löytyvän Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, 6 – 12 Gt muistia ja 128 – 256 Gt UFS 3.0 -tallennustilaa. Koko puhelimen etupuolen täyttävän reunoiltaan kaareutuvan näytön kerrotaan olevan 6,7-tuumainen ja tarjoavan 19,5:9-kuvasuhteella 3120×1440-resoluution ja 90 hertsin virkistystaajuuden.

Puhelimen akun huhutaan olevan 4000 mAh ja sen tukevan 30 watin Warp Charge -latausta. Samojen huhujen mukaan luvassa olisi myös kolmas ruskea värivaihtoehto.

OnePlus 7 Pro tullaan julkaisemaan 14. toukokuuta ja AndroidCentralin mukaan sen lähtöhinta tulisi olemaan749 euroa.

Lähde: AndroidCentral

This site uses XenWord.
;