OnLeaks vuosi sopivasti myös uutuusmallien keskeisimmät tekniset tiedot.

OnePlus on ilmoittanut tänään julkaisevansa päivitetyt T-versiot tämän vuoden OnePlus 7 -mallistostaan Lontoossa lokakuun 10. päivä järjestettävässä tilaisuudessa.

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau vihjailee tiedotteessa, että luvassa on entistäkin parempaa nopeutta ja sujuvuutta, joiden ympärille OnePlus-käyttökokemus hänen mukaansa rakentuu. Teknisistä ominaisuuksista hän mainitsee näyttöinnovaatioiden kehittämisen, joten näyttöjen tekniset parannukset saattavat hyvin olla mukana uutuusmallien uudistusten joukossa.

OnePlussan tiedotteessa ei mainita tarkalleen mitä malleja lokakuun tilaisuudessa on luvassa, mutta OnePlus 7T -mallisto mainitaan monikossa, joten odotettavissa on viime kevään tapaan useampi malli. Aiempien huhujen ja vuotojen mukaan tulossa olisi ainakin OnePlus 7T, 7T Pro ja tiettävästi McLaren-erikoisversio Pro-mallista.

OnePlus kertoo järjestävänsä faneilleen lanseerausjuhlan Helsingissä ja tiedottaa siitä lisää Facebookissa myöhemmin tällä viikolla.

Tuoreinta esimakua tulevista malleista saatiin sopivasti juuri ennen viikonloppua, kun luotettu vuotaja Steve Hemmerstoffer (OnLeaks) julkaisi yhdessä Compareraja-sivuston kanssa renderöintejä sekä keskeisimmät tekniset tiedot OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro -malleista. Kuten jo aiempien vuotojen perusteella on nähty, 7T Pro tulee pysymään ulkoisesti lähes muuttumattomana, mutta 7T uudistuu sekä näytön että takakameran osalta.

OnLeaksin tietojen mukaan kaksikosta edullisempi 7T on kokenut huomattavasti enemmän uudistuksia. Molempia malleja yhdistävä uusi ominaisuus on Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri ja molempien akku on kasvanut noin 100 mAh. 7T saa OnLeaksin tietojen mukaan lisäksi uuden suuremman 6,55-tuumaisen AMOLED-näytön 90 Hz:n päivitysnopeudella, 2x telekameran sekä ultralaajakulmakameran 48 megapikselin pääkameran rinnalle sekä tuen tehokkaammalle 30 watin pikalataukselle. Käyttöjärjestelmänä molemmissa malleissa kerrotaan olevan Android 10 -pohjainen OxygenOS:n tuorein versio.

Lähteet: OnLeaks, Compareraja

Kuvat: OnLeaks

This site uses XenWord.
;