Kompaktin näppäimistön varustukseen kuuluu myöskin irrotettava kaapeli sekä kestävät näppäinhatut.

Razer on esitellyt uuden tenkeyless-kokoisen version optisilla kytkimillä varustetusta Huntsman-pelinäppäimistöstään. Uutuus kantaa nimeä Huntsman Tournament Edition (TE).

Tournament Editionissa on käytössä uusi lineaarinen versio Razerin optisista näppäinkytkimistä, joiden kytkeytymissyvyys on ainostaan 1,0 mm ja painallusvoima 40 grammaa. Kytkimien kestoiäksi luvataan 100 miljoonaa painallusta, eikä niissä ole lainkaan perinteisissä mekaanisissa kytkimissä esiintyvää värähtelyn suodatusviivettä (debounce filtering delay), sillä painallus tunnistetaan infrapunavalon avulla optisesti.

Huntsman TE:n näppäinhatut on toteutettu hyvin kulutusta kestäviksi, sillä niiden materiaali on laadukasta PBT-muovia ja valmistustekniikkana on käytetty Double Shot -ruiskuvalua, joten hatuissa ei ole lainkaan kuluvia maalauksia. USB Type-C -liittimellä näppäimistöön kytkettävä kaapeli on irrotettavaa mallia ja sille löytyy säilytyspaikka näppäimistön pohjasta kuljetuksen ajaksi. Näppäimistön pintalevy on alumiinia ja näppäimissä on RGB-valaistus. Makroja on mahdollista tallentaa lennosta sisäiseen muistiin viiteen eri profiilipaikkaan. Huntsman TE:ssä on 10KRO-tuki (10 key rollover).

Razer Huntsman TE tulee saataville syyskuussa 149,99 euron suositushintaan. Valmistaja antaa näppäimistölle kahden vuoden takuun.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;