OnePlussan uuteen OxygenOS 9.0:aan sisältyvät Android Pien uudistukset kuten parempi akun hallinta ja elepohjainen navigaatio.

OnePlus on julkaissut tänään uuden OxygenOS 9.0 -päivityksen OnePlus 6 -älypuhelimelle. Uusi OxygenOS-versio perustuu Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmään ja jatkossa sen numerointi tulee olemaan yhdenmukainen Androidin kanssa.

OxygenOS 9.0:n merkittävin uudistus on luonnollisesti sen perustan päivittyminen Android 9.0:aan. OnePlus on kehittänyt käyttöjärjestelmäänsä täysin uuden käyttöliittymän ja se sisältää kaikki Android Pien oleelliset uudistukset, kuten elepohjaisen navigaation ja paremman akun hallinnan. Myös tietoturvapäivitykset ovat ajan tasalla, eli mukana on syyskuun tietoturvapäivitykset.

OnePlus listaa käyttöjärjestelmän muiksi merkittäviksi uudistuksiksi uuden Do Not Disturb -tilan, jonka ominaisuuksia voi muokata omien tottumustensa mukaiseksi, Gaming Mode 3.0 -pelitilan ja tuen käyttöjärjestelmän aksenttivärien muokkaamiselle.

OxygenOS 9.0:n OTA-päivitykset OnePlus 6:lle ovat jo alkaneet, mutta päivitykset tullaan jakamaan käyttäjille asteittain. Yhtiön mukaan VPN:ää ei voi käyttää kiilaamiseen jonon kärkeen, sillä portaittainen jako toteutetaan satunnaisesti aina tiettyyn määrään laitteita eikä aluekohtaisesti.

Lähde: OnePlus

This site uses XenWord.
;