Ensimmäisenä renderöinneissä huomio kiinnittyy takakameran pyöreään kehykseen.

Twitterissä OnLeaks-tilin taustalla toimiva Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhdessä PriceBaba-sivuston kanssa renderöintejä väitetystä tulevasta OnePlus 7T -älypuhelimesta. OnLeaksin vuotamat tehdaspiirustuksiin perustuvat renderöinnit ovat perinteisesti pitäneet hyvin paikkaansa.

Renderöinneissä huomio kiinnittyy ensimmäisenä pyöreään takakameran kehykseen, joka poikkeaa selvästi OnePlussan aiemmista kameratoteutusten muotoiluista. Toteutus mukailee muita viime päivinä liikkuneita epämääräisempiä kuvia. Kamerakehykseen on sijoitettu kolme kameraa rinnatusten – määrää on siis kasvatettu yhdellä OnePlus 7:sta. Kameratoteutuksesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Muilta osin toteutus muistuttaa varsin pitkälti edeltäjämallia ja esimerkiksi näytön yläreunassa on edelleen kameralovi. OnLeaksin mukaan näytön koko on noin 6,4-6,5 tuumaa mittaustavasta riippuen, eli samaa kokoluokkaa edeltäjän kanssa. Yrityksen odotetaan pysyttäytyvän edelleen AMOLED-näyttötekniikanssa. Sisältä huhutaan löytyvän Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri.

Joidenkin huhujen mukaan päivitetyt OnePlus 7T -mallit julkaistaisiin jo 26. syyskuuta samassa yhteydessä OnePlus TV:n kanssa. Jos huhu pitää paikkansa, on julkaisajankohta selvästi aikaisempi kuin aiempina vuosina. OnLeaksin tietojen mukaan OnePlussan suunnitelmissa olisi myös McLaren “Senna” Edition -erikoismallin lanseeraus.

Lähteet: Twitter, PriceBaba

This site uses XenWord.
;