OnLeaks-tiliä Twitterissä ylläpitävä Steve Hemmerstoffer jatkaa mielenkiintoisten CAD-renderöintien vuotamista. Tällä kertaa vuorossa on Samsungilta loppukesästä luvassa oleva Galaxy Note9, jonka kuvat ja video on julkaistu yhteistyössä 91Mobiles-sivuston kanssa. Hemmerstofferin CAD-renderöinnit ovat olleet aiemmin erittäin luotettavia, mutta 91Mobiles-sivustolla kuitenkin huomautetaan, että Samsung saattaa olla muuttanut Note9:n muotoiluyksityiskohtia loppumetreillä.

Kuvat ja video paljastavat, ettei Note9 tule poikkeamaan muotoilultaan merkittävästi viimevuotisesta Note8-mallista ja että muodot ovat edelleen Galaxy S -mallistoa kulmikkaammat. Myös näppäinten ja liitäntöjen sijainnit ovat pysyneet renderöintien perusteella muuttumattomina. Moni on varmasti tyytyväinen, että perinteinen 3,5 mm ääniliitäntä näyttäisi kuuluvan edelleen varustukseen. Alapäädyssä sijaitsee luonnollisesti myös Note-sarjalle luonteenomainen S Pen -kynä.

Renderöintien pohjalta mitattuna Note9:n ulkomitat (161,9 x 76,3 x 8,8 mm) ovat hieman lyhyemmät, leveämmät ja paksummat kuin Note8:ssa. Näyttö vaikuttaisi olevan edelleen noin 6,3-tuumainen. Takakuoressa sormenjälkitunnistin on siirtynyt paremmin ulottuville kameran alapuolelle, joka viittaisi samalla myös siihen, että Note9:ssä ei välttämättä ole huhuttua näytön alapuolelle sijoitettua tunnistinta.

Note9:lle huhuttuja speksejä ovat 18,5:9 QHD+ -näyttö, Exynos 9810- tai Snapragon 845 -järjestelmäpiiri, 6 Gt RAM-muistia, 256 Gt tallennustilaa ja Samsung Galaxy S9+ -mallista tuttu kaksoiskameraratkaisu. Akun kapasiteetin puhutaan kasvavan merkittävästi 3300 mAh:sta 3850 mAh:iin, joka on akunkeston kannalta positiivinen asia. Joidenkin huhujen perusteella ohjelmistopuolella saattaa olla luvassa uudistettu Crown UX -käyttöliittymä.

Huhujen mukaan Note9 julkaistaan jo elokuun 9. päivä.

Lähde: 91Mobiles