OnePlus on aiempina vuosina julkaissut lippulaivamallinsa vasta kevään puolella.

OnePlussalla on ollut tapana julkaista uuden vuoden lippulaivamallit vasta kevään puolella. Ensi vuonna aikataulu tulee kuitenkin muuttumaan.

OnePlussan toimitusjohtaja ja yhtiön perustajiin kuuluva Pete Lau on varmistanut kiinalaisessa Weibo-palvelussa yhtiön tulevan julkaisemaan OnePlus 10 Pro -älypuhelimen jo tammikuussa 2022. Samassa yhteydessä Lau varmisti puhelimen tulevan hyödyntämään uuden sukupolven LTPO 2.0 -teknologiaa näytössään. LTPO eli Low-temperature Polycrystalline Oxide viittaa OLED-näytön taustalevyssä käytettyyn teknologiaan, jonka kautta itse näytön pikseleitä ajetaan ja joka mahdollistaa esimerkiksi vaihtelevan virkistystaajuuden.

Huhujen ja aiempien vuotojen mukaan OP10 Pro tulee rakentumaan 6,7-tuumaisen QHD+-näytön ympärille. Sen sisällä odotetaan sykkivän Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 1 -lippulaivajärjestelmäpiiri, jonka tukena on 12 Gt muistia ja 128 tai 256 Gt tallennustilaa. Selfiekamerasta pitäisi löytyä aiempaa tarkempi 32 megapikselin sensori, mutta takapuolen Hasselblad-brändätyn kameran odotetaan noudattan 9 Prosta tuttua 48+50+8 megapikselin konfiguraatiota.

Puhelimen akun povataan olevan kapasiteetiltaan 5000 mAh ja tukevan peräti 50 watin langatonta ja 80 watin langallista latausta.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko yhtiö julkaisemaan puhelimensa tammikuussa vain Kiinassa, vai onko kyseessä kerralla maailmanlaajuinen julkaisu.

Lähteet: GSMArena (1), (2)

This site uses XenWord.
;