Razerin ensimmäinen puhelin on ennakkotietojen perusteella varsin perinteinen lippulaivaluokan älypuhelin, mutta rauta on vain yksi osa kokonaisuutta.

Oheislaitevalmistajana meriittinsä keränneen Razerin on tiedetty jo pidempään valmistelevan ensimmäistä mobiilituotettaan. Nyt yhtiö on julkaissut kiusoittelukuvan 1. marraskuuta julkaistavasta laitteestaan ja palapelin palaset kertovat laitteen olevan älypuhelin. Razerin mukaan kyseessä on yhtiön suurin tuotejulkistus tähän asti.

Kiusoittelukuvassa näkyy, kuinka ihminen pitelee käsissään puhelimen kokoista laitetta, mikä ei yksinään tietenkään varmista sen todella olevan puhelin. Kun kuvaan yhdistetään GFXBenchin tulostietokantaan ilmestynyt tulos Android 7.1.1 Razer Editionilla, voidaan kuitenkin olla käytännössä varmoja, että kyse on älypuhelimesta.

GFXBench-tulosten mukaan puhelin tulee rakentumaan 2560×1440-resoluutioisen ja 5,7-tuumaisen näytön ympärille. Sen sydämenä sykkii Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 8 Gt muistia ja 64 Gt tallennustilaa. Takakameran resoluutioksi raportoidaan 11 megapikseliä ja etukameran 7 megapikseliä, mutta takakameran todellinen tarkkuus lienee 12 megapikseliä.

Raudan puolesta kyseessä vaikuttaisi olevan varsin perinteinen lippulaivatason älypuhelin. Razerin tuntien yhtiö on epäilemättä liittänyt puhelimeensa myös jotain muista poikkeavaa, mutta tarkempia tietoja joudutaan odottelemaan marraskuun alkuun. Razerilla on entuudestaan kokemusta älypuhelimista yrityskauppojen kautta, sillä yhtiö osti Robin-älypuhelimen luoneen Nextbitin vuoden alkupuolella.

Lähteet: Razer @ Twitter, PhoneRadar, GFXBench

This site uses XenWord.
;