Razerin uutuusnäppäimistö on saatavilla kolmella eri mekaanisella kytkinvaihtoehdolla ja kuulokkeisiin on lisätty tuki THX Spatial Audio -äänimallinnukselle.

Razer julkaisi viime viikon lopulla PAX West- ja IFA-messuilla kertarysäyksellä BlackWidow Elite -näppäimistön, Mamba Wireless -pelihiiren ja Kraken Tournament Edition -kuulokkeet. Kaikille uutuuksille yhteistä on vahvat yhtymäkohdat yhtiön aiempiin tuotteisiin täysin uusien sijasta.

BlackWidow Elite

Razer BlackWidow Elite -näppäimistö on varustettu yhtiön omilla mekaanisilla kytkimillä, joille luvataan 80 miljoonan painalluksen elinikä. Näppäimistö noudattaa täyden koon asettelua ja se tulee saataville kaikilla kolmella Razerin mekaanisella kytkinmallilla (Green, tuntopisteellinen ja klikkaava, Orange, tuntopisteellinen ja hiljainen sekä Yellow, tuntopisteetön ja hiljainen). Näppäimistö noudattaa uutta muotoilua, jonka yhtiö toi markkinoille ensimmäisenä opto-mekaanisilla kytkimillä varustetun Huntsman Eliten mukana.

BlackWidow Elite -tuotesivut

Mamba Wireless

Razer Mamba Wireless on nimensä mukaisesti langaton, toisin kuin sarjan viimeisin versio Mamba Elite. Hiirestä löytyy Eliten mukana tulleet parannellut pinnoitteet hiiren tarttumapintoihin, mutta painikkeiden määrää on pienennetty Eliten yhdeksästä seitsemään. Se käyttää yhtiön omaa optista 5G -sensoria, joka tarjoaa maksimissaan 16 000 DPI:n herkkyyden 99,4 prosentin tarkkuuden, sekä yhdessä Omronin kanssa kehitettyjä kytkimiä, joiden luvataan kestävän 50 miljoonaa painallusta. Hiiressä hyödynnetään yhtiön vaihtelevaa taajuutta käyttävää yhteysteknologiaa, jonka luvataan parantavan akun kestävyyttä 50 tuntiin yhdellä latauksella.

Mamba Wireless -tuotesivut

Kraken Tournament Edition

Razer Kraken Tournament Edition -kuulokkeet perustuvat muotokielensä osalta aiempiin Kraken-kuulokkeisiin, mutta mukana on myös uusia ominaisuuksia. Kuulokkeissa on nyt tuki THX Spatial Audio -äänimallinnukselle, tuki 3,5 mm:n lisäksi USB-liitännälle. Uutta on myös viilentävä geeli kuulokkeiden pehmusteissa.

PC:n lisäksi kuulokkeet tukevat USB-väylän avulla PlayStation 4 -konsolia, mutta tällöin käytössä on vain stereoääni. Mukana tulee myös kauko-ohjain, jolla voi mykistää mikrofonin, säätää pelin ja erillisen kommunikaatio-ohjelman äänen painotusta, basson voimakkuutta, THX Spatial Audion käyttöä sekä äänenvoimakkuutta.

Kraken Tournament Edition -tuotesivut

This site uses XenWord.
;