Samsungin mobiiliyksikön johtaja paljasti, että yrityksen taittuvanäyttöinen älypuhelin nähdään vielä loppuvuoden aikana.

Samsungin taittuvalla näytöllä varustetun älypuhelimen on jo pitkään raportoitu olevan tulossa, mutta sen markkinoille tulo on lykkääntynyt toistuvasti. Nyt Samsungin mobiiliyksikön johtaja DJ Koh on kuitenkin vahvistanut CNBC:n haastattelussa, että taittuvanäyttöinen malli julkaistaan markkinoille vielä loppuvuoden aikana. Kohin mukaan laite saatetaan julkaista Samsung Developers Conference 2018 -tapahtumassa San Franciscossa marraskuun 7.-8. päivä.

Samsungin taittuvanäyttöisen puhelimen prototyyppikuva menneiltä vuosilta.

Samsung ei halua, että taitettava puhelin jää pelkäksi ”teknologiakikaksi”, vaan sen on tarkoituksena tuoda jotain oikeasti uutta käytettävyyden saralle. Samsung haluaa, että käyttäjä ymmärtää laitetta käyttäessään miksi valmistaja on tuonut sen markkinoille. Yrityksen tavoitteena on ollut tehdä käyttökokemuksesta erilainen kuin tableteilla, kun laitteen näyttö on suureksi avattuna. Kohin mukaan käyttäjät voivat suorittaa useimmat keskeiset toiminnot myös laitteen ollessa taitettuna kasaan. Laitteen ominaisuuksista tai hinnasta Koh ei kuitenkaan paljastanut mitään haastattelun yhteydessä.

Lähde: CNBC, SamMobile

This site uses XenWord.
;