Razerin uusi älypuhelin sijoittuu lippulaivapuhelinten terävimpään kärkeen 120 hertsin näyttöineen ja muine tinkimättömine ominaisuuksineen

Razer on julkaissut parhaillaan käynnissä olevassa tilaisuudessaan ensimmäisen älypuhelimensa. Yhtiö hyökkää uudella Razer Phone -puhelimellaan suoraan lippulaivapuhelinten terävimpään kärkeen.

Razer Phone rakentuu 5,7-tuumaisen 120 hertsin virkistystaajuuteen kykenevän 2560×1440-resoluution -IGZO-näytön ympärille. Näyttö tukee myös WCG:tä eli laajaa väriavaruutta (Wide Color Gamut) sekä UltraMotion-teknologiaa, joka mahdollistaa näytön virkistystaajuden synkronoinnin ruudunpäivitysnopeuteen.

Razerin uuden puhelimen toinen selkeä myyntivaltti on sen kaiuttimet. Puhelimen eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet ovat Dolby Atmos-sertifioidut ja ne on varustettu omilla vahvistimillaan. Kuulokeäänet ovat puolestaan THX-sertifioidut ja niiden tukena on 24-bittinen DAC.

Puhelimen sydämenä sykkii Qualcommin Snapdragon 835, jonka tukena on 8 gigatavua muistia ja 64 Gt tallennustilaa. Tallennustila on laajennettavissa microSD-kortilla. Myös jäähdytyksestä on huolehdittu, sillä puhelimen jäähdytyksen kerrotaan olevan tehokkain kaikista Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä varustetuista puhelimista. Peliyhtiönä Razer on lisännyt puhelimeen myös mahdollisuuden konfiguroida kullekin pelille omat suorituskykyprofiilinsa, jossa käyttäjä voi portaattomasti valita suorituskyvyn ja akkukeston väliltä sopivan balanssin.

Puhelimesta löytyy nykytrendien mukainen kaksoiskamera, joka on varustettu kahdella 12 megapikselin sensorilla. Toinen kameroista on varustettu laajakuvalinssillä ja toinen zoomin mahdollistavalla teleobjektiivilla. Kameroiden ja ohjelmiston yhteistyö mahdollistaa perinteiset syvyysefektit sekä tietenkin portaattoman zoomin. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

Virtaa koko komeudelle pitäisi riittää hyvin, sillä Razer on varustanut puhelimensa lippulaivaluokan yläpäähän sijoittuvalla 4000 mAh:n akulla. Akun luvataan kestävän videontoistossa 12,5 tuntia, musiikintoistossa 63,5 tuntia ja Hearthstone-pelissä 7 tuntia. Razer vie kunnian myös ensimmäisestä Qualcomm QuickCharge 4+ -pikalatausta tukevasta puhelimesta. QC4+  kykenee lataamaan puhelimen akun nollasta 85 prosenttiin yhdessä tunnissa.

Nykystandardien mukaisesti puhelimesta löytyy sormenjälkilukija, joka on Sonyn tapaan sijoitettu puhelimen kyljestä löytyvään virtapainikkeeseen. Razer Phonen strategiset mitat ovat 158 x 78 x 8 millimetriä ja paino 197 grammaa. Puhelimen mukana tulee Android 7.1.1, joka päivitetään 8.0 Oreoon alkuvuodesta. Razerin mukaan Android-käyttöjärjestelmä itsessään on Googlen puhdas versio käyttöjärjestelmästä, mutta siihen on lisätty yhtiölle kustomoitu versio Nova-launcherista.

Razer Phone tulee välittömästi ennakkotilattavaksi Razerin verkkokaupasta ja sen toimitukset aloitetaan Yhdysvalloissa ja EU:ssa 17. marraskuuta. Puhelimen veroton suositushinta on 699 dollaria.

Julkaisutilaisuus on katsottavissa jälkilähetyksenä Razerin Twitch-kanavalla.

This site uses XenWord.
;