Basilisk Ultimate edustaa Razerin hiirimalliston terävintä kärkeä ja Basilisk X Hyperspeed tuo vakuuttavia ominaisuuksia edullisempaan hintaluokkaan.

Oheislaitevalmistajasta pelaajien liki joka tarpeisiin laajentanut Razer on julkaissut kaksi uutta pelihiirtä. Razer Basilisk Ultimate sijoittuu yhtiön hiirten terävimpään kärkeen, kun Basilisk X Hyperspeed tarjoaa kilpailukykyisiä ominaisuuksia edullisemmassa hintaluokassa.

Molempien hiirten ytimessä on Razerin 2,4 GHz:n taajuudella toimiva HyperSpeed-teknologia, jonka luvataan olevan 25 % kilpailevia langattomia yhteyksiä nopeampi. Yhtiö on myös parantanut sen taajuushyppely-ominaisuutta, jonka tarkoitus on varmistaa mahdollisimman häiriötön toiminta.

Basilisk Ultimate on varustettu Razerin optisella Focus+ 20K -sensorilla, joka nimensä mukaisesti kykenee parhaimmillaan 20 000 DPI:n tarkkuuteen. Sensorin luvataan pysyvän kyydissä parhaimmillaan 650 tuuman sekuntivauhdissa ja 50 G:n kiihdytyksissä. Hiiren pääpainikkeet on toteutettu yhtiön omilla optisilla Optical Mouse -kytkimillä, joiden luvataan mahdollistavan nopeamman vasteajan klikkauksille. Pääkytkimille luvataan 70 miljoonan klikkauksen elinaika.

Hiiri on muotoiltu ergonomisesti oikeakätiseen käyttöön ja siinä on yhteensä 11 ohjelmoitavaa näppäintä ja 14 erikseen ohjattavaa Razer Chroma -RGB-valaistusaluetta. Lisäksi hiiren vasemmalta kyljeltä löytyy vaihdettavissa oleva lapakytkin, jolle voi ohjelmoida useita erilaisia toimintoja. Hiiren rullan vastus on säädettävissä. Hiirtä voi käyttää langattomana tai langallisena oman makunsa mukaan ja hiiri on yhteensopiva yhtiön lataustelakan kanssa.

Hiiren akulle luvataan noin 100 tunnin käyttöaika ilman valaistusta ja riippuen käytössä olevista muista asetuksista. Hiiren strategiset mitat ovat 130 x 60 x 32 mm ja 107 grammaa.

Kaksikon edullisempi vaihtoehto Basilisk X Hyperspeed tukee HyperSpeed-yhteyden lisäksi myös Bluetooth-yhteyksiä. Se on varustettu Razerin 5G Advanced Optical -sensorilla, joka kykenee 16 000 DPI:n tarkkuuteen, 450 tuuman sekuntinopeuteen ja 40 G:n kiihdytyksiin. Hiiressä on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja mekaaniset pääkytkimet, joille luvataan 50 miljoonan klikkauksen elinaika.

Hiiri on muotoiltu ergonomisesti oikeaan käteen sopivaksi ja sen strategiset mitat ovat 130 x 60 x 42 mm ja 83 grammaa. Akun sijasta hiiri toimii AA-paristolla ja sille luvataan käyttöaikaa parhaimmillaan 285 tuntia HyperSpeed-yhteydellä ja 450 tuntia Bluetooth-yhteydellä.

Razer Basilisk Ultimaten suositushinta on sellaisenaan 169,99 euroa ja lataustelakan kanssa 189,99 euroa. Lataustelakka maksaa erikseen ostettuna 59,99 euroa. Basilisk X Hyperspeed on hinnoiteltu puolestaan 69,99 euroon.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;