Langaton pelihiiri painaa vain 55 grammaa huolimatta kiinteästä rungostaan ja jopa 100 tunnin akkukestostaan.

Kaikkien pelaajien lifestylebrändiksi itseään kutsuva Razer on terästänyt pelihiirivalikoimaansa uudella versiolla klassikkosarjasta. Razer DeathAdder -sarjan uusi jäsen tottelee nimeä V3 Hyperspeed.

Razer DeathAdder V3 HyperSpeed on yhtiön uusi erittäin kevyt langaton pelihiiri. 122,2 x 64,8 x 41,3 millimetrin (Pituus x Leveys x Korkeus) ja 55 gramman painollaan se ei ole markkinoiden kevein vaihtoehto, mutta toisaalta moni myös arvostaa kiinteää hiiren runkoa.

DeatAdder V3 HyperSpeed on varustettu yhtiön optisella Focus X 26K -sensorilla, joka tiettävästi perustuu PixArtin PAW3395 -sensoriin. Sen päänäppäimet on varustettu Razerin omilla 3. sukupolven optisilla kytkimillä, joille luvataan 90 miljoonan klikkauksen elinikää.

Yhteydet tietokoneelle luonnistuvat langattomasti 1000 hertsin päivitystaajuudella HyperSpeed Wireless -teknologialla, mutta hiiri tukee myös 8000 hertsin HyperPolling-teknologiaa sopivalla vastaanottimella. Samaan langattomaan lähettimeen voi kytkeä DeathAdder V3 HyperSpeedin lisäksi myös HyperSpeed-teknologiaa tukevan näppäimistön. Razer lupaa hiiren akun kestävän jopa 100 tuntia ja sitä ladataan USB-C-liittimellä.

Razer DeathAdder V3 HyperSpeed on saatavilla välittömästi ja se on hinnoiteltu yhtiön omassa verkkokaupassa 119,99 euroon.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;