Basilisk V3:sta löytyy 10+1 ohjelmoitavaa painiketta, 11 erikseen ohjelmoitavan LEDin valaistus, 26 000 DPI:n optinen sensori ja Razerin 2. sukupolven optiset kytkimet.

Liki elämäntapabrändiksi kasvanut Razer on julkaissut tänään uutta verta ydinosaamisensa eli pelihiirten alalta. Yhtiön uusi Basilisk V3 edustaa sen pelihiirten laajimmin kustomoitavaa päätyä.

Basilisk V3 on oikeakätiseen käyttöön muotoiltu pelihiiri, josta löytyy yhteensä 11 ohjelmoitavaa painiketta, tai yhtiön PR-materiaaleja lainaten 10+1, josta +1 on monitoiminen liipaisinkytkin. Pääpainikkeiden takaa löytyy Razerin omat toisen sukupolven optiset kytkimet, joille luvataan 0,2 millisekunnin kytkeytymisaika ja 70 miljoonan klikin kestävyys.

Hiiren liikkeitä seuraa niin ikään yhtiön omaa valikoimaa edustava 26 000 DPI:n optinen Focus+-sensori. Sen luvataan kykenevän parhaimmillaan 650 tuuman sekuntinopeuteen ja 50 G:n kiihtyvyyksiin. Hiireen voi tallentaa paikallisesti viisi erilaista profiilia, jotka sisältävät DPI-asetuksen lisäksi muun muassa hiiren painikkeiden konfiguraatiot.

Hiiren päältä löytyvä Razer Hyperscroll Tilt Wheel -rulla tarjoaa perinteisen rullaamisen lisäksi kallistukset sivuille ja sen toimintatilan voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta: taktiili, vapaa ja älykäs. Taktiilissa tilassa rullassa on tuntuvat pykälät, vapaassa tilassa rulla pyörii pehmeästi ja älykkäässä Razer Synapsea hyödyntävässä tilassa hiiri vaihtaa taktiilista tilasta vapaaseen ja takaisin vierityksen nopeuden perusteella.

Razer on panostanut myös RGB-valaistukseen normaalia tarmokkaammin ja hiirestä löytyy peräti 11 erikseen ohjelmoitavaa LEDiä, jotka tukevat luonnollisesti Chroma-efektejä tuetuissa peleissä. Yhtiön mukaan tuki on sisäänrakennettu jo yli 150 peliin.

Razer Basilisk V3:n strategiset mitat ovat 130 x 60 x 42,5 mm ja 101 grammaa. Hiiren häntänä on Razerin vanha tuttu Speedflex-kaapeli eikä se tue langatonta toimintatilaa. Hiiren suositushinta Euroopassa on 79,99 euroa.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;