Julkistuskattaukseen odotetaan kuuluvan uudet iPhone 13 -älypuhelimet, Apple Watch Series 7 -kellot ja mahdollisesti myös kolmannen sukupolven AirPods-kuulokkeet.

Apple on ilmoittanut pitävänsä seuraavan julkaisutilaisuutensa 14. syyskuuta, eli ensi viikon tiistaina, kello 20.00 Suomen aikaa. California Streaming -nimellä kulkevan tilaisuuden pressikuva ei tällä kertaa vaikuttaisi sisältävän ainakaan suoria vihjeitä julkaisutilaisuuden sisällöstä, vaan kuvassa on Applen taustakuvia muistuttava vuoristomaisema ja hohtava Applen omenalogo.

California Streaming -nimikään ei vaikuttaisi selkeästi viittaavan mihinkään julkaistavaan tuotteeseen. Maailmanlaajuisen pandemiatilanteen myötä tapahtuma itsessään kuitenkin striimataan viime vuoden tapaan pelkästään verkkolähetyksenä paikan päällä pidettävän tilaisuuden sijaan.

Tilaisuudessa Applen odotetaan julkistavan uudet iPhone 13 -mallit, Apple Watch Series 7 -älykellot ja mahdollisesti myös AirPods 3 -kuulokkeet, eli seuraajat alkuperäisille AirPods-kuulokkeille, joiden toinen sukupolvi julkaistiin vuonna 2019. Lisäksi huhuissa ovat esiintynyt myös uusi iPad mini ja päivitetty perusmallin iPad.

Puhelinmalliston osalta odotuksissa on viime vuoden iPhone 12 -malliston tavoin neljä eri mallia – mini, perusmalli, Pro ja Pro Max. Puhelinten kokojen odotetaan pysyvän ennallaan, mutta huhuissa on pyörinyt uuden järjestelmäpiirin lisäksi mahdollisuudet muun muassa pienemmästä lovesta näytön ylälaidassa, kamerapäivityksistä ja Pro-malleihin kenties tulossa olevasta 120 hertsin näytöstä.

Apple Watch Series 7:n puolestaan uskotaan tuovan mukanaan uuden neliskanttisemman muotoilun viime vuoden iPhone 12 -mallien tapaan, minkä lisäksi näytön kokovaihtoehtojen on huhuttu kasvavan hieman. Kolmannen sukupolven AirPods-kuulokkeiden puolestaan huhutaan tarjoavan AirPods Prosta tutun muotoilun, mutta ilman silikonisia tulppia.

Lähde: Apple, 9To5Mac

This site uses XenWord.
;