Pelituotevalmistaja Razer on esitellyt maltillisesti päivitetyn version BlackWidow Chroma -näppäimistöstään. Uusi V2-malli tarjoaa irrotettavan rannetuen sekä uuden hiljaisen kytkinvaihtoehdon.

Razer esitteli BlackWidow-näppäimistönsä ensimmäisen version viime vuosikymmenen vaihteessa ja on sen jälkeen uudistanut mallistoa maltillisin vuotuisin askelin. Myös nyt julkaistu BlackWidow Chroma V2 jatkaa samaa linjaa.

Ergonomiaa parantamassa on nyt magneettikiinnitteinen rannetuki, jonka pehmustettu pinta on tekonahkaa. Näppäimissä on edelleen Razer Synapse -sovelluksen kautta ohjelmoitava 16,8 miljoonan värin RGB-taustavalaistus. Näppäimistö tukee 10-KRO:ta, eli kymmenen näppäimen samanaikaista tunnistamista. Vasemmassa reunassa sijaitsevat viisi lisämakronäppäintä ovat käyttäjän vapaasti ohjelmoitavissa. Päätyyn on sijoitettu läpivientiliitännät USB:lle, kuulokkeille ja mikrofonille.

Rannetuen ohella uutta on myös keltainen kytkinvaihtoehto, joka on lisäys Razerin omaan mekaanisten kytkimien mallistoon. Kyseessä on lineaarinen klikkaamaton kytkin, jonka painallusvoima on 50 cN. Lisäksi näppäimistö tulee saataville myös vihreällä (tuntopisteellinen ja klikkaava) ja oranssilla (tuntopisteellinen ja klikkaamaton) kytkinvaihtoehdolla. Kaikkien Razerin kytkimien luvataan kestävän 80 miljoonaa painallusta.

Razer BlackWidow Chroma V2 tulee myyntiin tammikuun lopussa 199,99 euron suositushintaan.

Lähde: Razerin tuotesivu

This site uses XenWord.
;