Razerin tuntien tuleva puhelin pyrkii erottautumaan massasta tavalla tai toisella, mutta ainakaan vuotokuvassa ei näy vielä mitään normaalista poikkeavaa.

Razer valmistautuu julkaisemaan ensimmäisen älypuhelimensa 1. marraskuuta. Yhtiöllä on entuudestaan osaamista älypuhelimista yrityskaupoilla hankitun Nextbitin kautta.

Slovakialainen TechByte  on saanut haltuunsa ensimmäisen vuotokuvan Razerin tulevasta puhelimesta. Sivuston mukaan lähteen aitouden on varmistanut myös sen sisarsivusto AndroidPortal.sk.

Vuotokuvan mukaan puhelin tulee olemaan muotoilultaan terävän kulmikas ja minimalistinen. Puhelimen takakannessa on nähtävissä yhtiön käärmelogo valkoisena sekä kaksoiskameraratkaisu yhdellä LED-salamalla. Puhelimen kyljestä puolestaan pilkottaa kaksi rungon keskivaiheille asennettua pyöreää painiketta, joiden käyttötarkoitus on toistaiseksi epäselvä.

Razerin puhelimen odotetaan rakentuvan 5,7-tuumaisen 2560×1440-resoluution näytön ympärille ja pitävän sisällään Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin, 8 gigatavua muistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Ainakin toisen takakameran tarkkuus on GFXBench-vuodon mukaan 12 megapikseliä.

Lähde: TechByte

This site uses XenWord.
;