Razer Raptor on lähes reunaton, minimalistista muotokieltä noudatteleva 1440p-pelinäyttö poikkeuksellisen leveällä jalalla.

Razer teki alun perin nimensä hiirivalmistajana, mutta on sittemmin laajentanut repertuaariaan näppäimistöistä puhelimiin, kannettaviin ja moneen muuhun. Nyt yhtiön tuotekirjo laajenee entisestään näyttörintamalle.

Razer Raptor on 27-tuumainen, 2560×1440-resoluution IPS-paneeliin perustuva, 144 hertsin virkistystaajuuteen kykenevä pelinäyttö. Yhtiön mukaan FreeSync-teknologiaa tukeva näyttö kykenee maksimissaan 420 nitin kirkkauteen ja 95 prosenttiin DCI-P3-väriavaruudesta. Vasteajan kerrotaan olevan Motion Blur Reduction -teknologian myötä 1 millisekunti, Overdrive-asetuksella 4 ms ja tyypillisesti 7 ms.

Liitinpuolelta löytyy HDMI- ja DisplayPort-liitinten lisäksi DisplayPort 1.4 -tuella ja virtalähteenä toimiva USB Type-C -liitin sekä kaksi USB 3.0 Type A -liitäntää. Näytön leveän jalan takapuolelle on piilotettu kanavat, joiden pitäisi helpottaa kaapeleiden hallintaa selvästi. Lisäksi jalka mahdollistaa näytön ”kaatamisen” 90 astetta taaksepäin, jolloin kaikkkiin I/O-portteihin pääsee käsiksi helpolla.

Razer kehuu näytön olevan käytännössä reunaton, sillä sen sivu- ja yläreunat ovat vain 2,3 mm paksut. Muutoin näytön muotokieli on hyvin pelkistetty, joskin näytön jalka on poikkeuksellisen leveää mallia. Nykystandardien mukaisesti näytön jalustasta löytyy myös pakollinen RGB-valaistus, joka on yhtiölle luonnollisesti Razer Chroma -yhteensopiva. Jalan leveyttä on hyödynnetty myös tavallisesta poikkeavalla korkeussäädöllä, sillä itse näytön takaosassa on kaksi uraa, joihin jalka on yhteydessä ja joita pitkin näyttöä voi liikuttaa ylös ja alas.

Razer Raptor saapuu myyntiin tarkemmin määrittelemättömänä ajankohtana myöhemmin tänä vuonna Yhdysvalloissa ja Kanadassa 699,99 dollarin verottomaan suositushintaan. Muun maailman saatavuudesta ei ole toistaiseksi tiedotettu.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;