Samsung esitteli IFA-messujen ennakkotilaisuudessa kolme uutta puettavaa laitetta.

Samsung on esitellyt tänään Berliinissä IFA-messujen ennakkotilaisuudessa kolme uutta puettavien laitteiden kategoriaan kuuluvaa tuotetta. Niihin lukeutuvat urheilukäyttöön suunnattu Gear Sport -älykello, Gear Fit2 Pro -älyranneke sekä toisen sukupolven IconX-kuulokkeet.

Gear Sport on tulee saataville yhdessä koossa 42 mm:n läpimitalla ja se käyttää 20 mm levyistä rannehihnaa. Kellon pyöreä Gorilla Glass 3 -lasilla suojattu 1,2-tuumainen Super AMOLED -näyttö on tarkkuudeltaan 360 pikseliä halkaisijalla. Kellon sisältä löytyy lisäksi kaksi 1,0 GHz prosessoriydintä, 768 Mt RAM-muistia ja neljä gigatavua tallennustilaa, WiFi- ja Bluetooth 4.2 -yhteydet sekä NFC. Sisäinen 300 mAh akku ladataan langattomasti.

Gear Fit2 Pro on lähes identtinen alkuperäisen Fit2:n kanssa muutamaa uudistusta lukuun ottamatta. Se on nyt veden- ja iskunkestävä sekä tukee uintiominaisuuksia. Laitteen suorakulmainen 1,5 tuuman AMOLED-näyttö on tarkkuudeltaan 216 x 432 pikseliä ja sisältä löytyy 1,0 GHz kaksiydinpiiri, 512 Mt RAM-muistia, 4 Gt tallennustilaa, WiFi, Bluetooth ja 200 mAh akku.

Sekä Gear Sportista että Gear Fit2 Prosta löytyy GPS-yhteys sekä optinen pulssimittari ja ne ovat vesitiiviitä (5 ATM, MIL-STD-810G). Laitteiden kerrotaan tunnistavan liikuntasuoritusten alkamisen automaattisesti yleisimpien lajien osalta. Lisäksi laitteet on varustettu Speedo On -uintisovelluksella, joka tunnistaa mm. uintietäisyyden sekä uintinopeuden. Spotify mahdollistaa 500 kappaleen tallentamisen laitteen muistiin offline-tilassa kuunneltavaksi. Molemmista rannelaitteista löytyy Tizen-käyttöjärjestelmä.

Gear IconX (2018) -kuulokkeet ovat toisen sukupolven versio Samsungin langattomista nappikuulokkeista. Merkittävin uudistus on parantunut akunkesto – ne tarjoavat jopa viisi tuntia Bluetooth-striimausta, seitsemän tuntia itsenäistä toiminta-aikaa tai neljä tuntia puheaikaa. Kummassakin korvanapissa on neljä gigatavua tallennustilaa sekä 82 mAh akku. Kuulokkeiden lataustelakassa on 340 mAh akku ja se pystyy lataamaan kuulokkeisiin 10 minuutissa tunnin toiminta-aikaa. Tarjolla olevia värivaihtoehtoja ovat musta, harmaa ja pinkki.

Gear Sport ja Gear IconX (2018) -kuulokkeet tulevat myyntiin syksyn aikana. Gear Fit2 Pron myynti alkaa syyskuun 15. päivä 229 euron suositushintaan.

Lähde: Samsung

This site uses XenWord.
;