Logitechin uudet G603-pelihiiri ja G613-pelinäppäimistö käyttävät langatonta Lightspeed-tekniikkaa.

Logitech on julkistanut uuden langattoman Lightspeed-pelinäppäimistön ja hiiren. G613-näppäimistön erikoisuus on, että se käyttää mekaanisia näppäinkytkimiä. G603-hiiri hyödyntää puolestaan virtapihiä optista HERO-sensoria.

G613 on Logitechin ensimmäinen langaton mekaaninen näppäimistö. Se on yhteydessä tietokoneeseen joko Bluetoothin tai yhden millisekunnin vasteajan tarjoavan langattoman Lightspeed-yhteyden avulla. Kahdesta AA-sormiparistosta luvataan riittävän virtaa jopa 1,5 vuoden käyttöön. Näppäinkytkiminä G613:ssa käytetään Logitechin muista näppäimistöistä ennalta tuttuja Romer-G-kytkimiä, joissa on tuntopiste, 45 gramman painallusvoima sekä lyhyt 1,5 mm:n aktivoitumissyvyys. G613:n varustukseen kuuluvat myös kuusi ohjelmoitavaa G-makronäppäintä sekä erilliset multimedianäppäimet.

Langaton G603-pelihiiri on varustettu Logitechin virtapihillä optisella HERO-sensorilla, jonka kerrotaan toimivan 200-12000 CPI:n herkkyysalueella. Langaton yhteys käyttää Lightspeed-tekniikkaa, jolle käyttäjä voi valita yhden tai kahdeksan millisekunnin päivitystiheyden. Vaihtoehtoisesti hiiren voi kytkeä tietokoneeseen myös Bluetoothilla. G603:ssa on kaikkiaan kuusi ohjelmoitavaa painiketta, joista kaksi sijaitsee hiiren kyljessä. G603 toimii yhdellä tai kahdella AA-paristolla, joiden avulla hiiren painopistettä voi hienosäätää. Logitechin mukaan kahdella AA-paristolla G603 jaksaa peruskäyttöä jopa 18 kuukautta tai pelaamista 500 tuntia. Hiiren asetukset taltioituvat sisäiseen muistiin, joten asetusohjelmistoa ei tarvitse välttämättä asentaa joka koneeseen.

Logitech G603-hiiri ja G613-näppäimistö tulevat kauppoihin syyskuun aikana 89 ja 159 euron verolliseen suositushintaan.

This site uses XenWord.
;