Vuotaneet valokuvat vahvistavat laitteista aiemmin nähdyt renderöintivuodot.

Samsungin vajaan kuukauden päästä julkaistavista Galaxy S10 -huippumalleista on vuotanut ensimmäiset hyvälaatuiset valokuvat. Saksalaisen All About Samsung -sivuston julkaisemissa kuvissa Galaxy S10- ja S10+-mallit esiintyvät rinnatusten sekä etu- että takapuolelta. Kuvien puhelimen mukailevat pitkälti aiempia laitteista nähtyjä vuotoja, joskin plus-mallin takakameroiden määrä poikkeaa aiemmista renderöinneistä.

Etupuolella Samsung on onnistunut kutistamaan näytön reunoja entisestään ja etukamerat on sijoitettu aiempien vuotojen mukaisesti aukkoon näytön oikeaan ylänurkkaan. Plus-mallissa etukameroita on kaksi, joten aukko on selvästi suurikokoisempi. Takakuoren yläosan kameratoteutus on molemmissa malleissa identtinen ja muistuttaa ulkonäöltään pitkälti Galaxy Note9:n kameraa. Sormenjälkitunnistin loistaa kuitenkin poissaolollaan, sillä se on sijoitettu ultraäänipohjaisena näyttöpaneelin alle. Positiivisena huomiona molemmista malleista löytyy kuvien perusteella edelleen 3,5 mm:n ääniliitäntä.

Huhujen mukaan Galaxy S10:n näytön läpimitta on kasvanut 6,1 tuumaan ja S10+:n vastaavasti 6,4 tuumaan. Siitä huolimatta ulkomitat ovat pysyneet suunnilleen edeltäjien tasolla. Järjestelmäpiirinä Galaxy S10 -malleissa on markkina-alueesta riippuen joko Snapdragon 855 tai Exynos 9820. Akkujen koon huhutaan olevan 3500 ja 4000 mAh. Lisäksi luvassa on tiettävästi edullisempi tasapintaisella 5,8-tuumaisella näytöllä varustettu malli, jossa on 3100 mAh akku.

Samsung julkistaa uudet Galaxy S10 -mallinsa 20. helmikuuta San Franciscossa ja Lontoossa järjestettävissä Galaxy Unpacked -tapahtumissa.

Lähde: All About Samsung

This site uses XenWord.
;