Testaamme videolla todennäköisesti Suomen halvimman pelinäppäimistön nopeutta, kirjoittamista ja pelaamista verrattuna kalliimpiin näppäimistöihin.

io-techin YouTube-kanavalla pari viikkoa sitten julkaistua videota Lidlin halvasta 38 euron hintaisesta pelinäppäimistöstä on katsottu jo 80 000 kertaa. Koska aihe selvästi kiinnostaa, päätimme testata halvimman pelinäppäimistön, joka Suomesta löytyy. Kyseessä on Deltaco Gamingin 9,90 euron hintainen kumikupukytkimillä varustettu pelinäppäimistö, jonka avainominaisuudet ovat punaiseksi värjätyt nuoli- ja wasd-näppäimet sekä multimediapikanäppäimet.

Videolla esitellään näppäimistö pikaisesti ja tällä kertaa ajoimme edes jonkinnäköiset käytännön testit näppäimistöllä nopeus-, kirjoitus- ja pelitestien merkeissä. Vertailukohtina mukana ovat Lidlin pelinäppäimistö ja 130 euron hintainen mekaaninen näppäimistö punaisilla Cherry MX -kytkimillä.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;