Samsungin uudet lippulaivamallit julkaistaan virallisesti 29. maaliskuuta.

Sillä välin, kun muut älypuhelinvalmistajat julkaisivat kilpaa uusia mallejaan MWC-messuilla, päätti Samsung paljastaa vain tulevan lippulaivamallinsa julkaisupäivän. Nykypäivänä monilla tuotesalaisuuksilla on kuitenkin tapana paljastua ennen varsinaista julkaisupäivää, ja niin kävi myös Samsungin tulevalle Galaxy S8:lle.

Mobiilimaailman luottovuotaja Evan ’Evleaks’ Blass julkaisi Twitterissä pressirenderöinnin Samsungin tulevasta Galaxy S8 -mallista. Toistaiseksi ei ole tiedossa onko kyseessä perusmalli vai suurikokoisempi S8+-malli. Kuva varmistaa esimerkiksi kotinäppäimen kadonneen puhelimesta ja kaarevin reunoin sekä pyöristetyin kulmin varustetun näytön kattavan nyt likimain koko puhelimen etupuolen. Puhelimen vasemmalta laidalta löytyy uusi painike, jonka huhutaan olevan aktivointipainike Samsungin Bixby AI -virtuaaliassistentille.

BGR-sivusto nostaa panoksia vielä astetta korkeammalle, sillä se on julkaissut useita valokuvia aidosta puhelimesta. BGR:n kuvissa esiintyvä malli on kaksikosta pienempi, eli 5,8-tuumainen Galaxy S8. Kuvat varmistavat myös puhelimen takapuolen olevan varustettu kaarevalla lasipinnalla, minkä väitetään parantavat puhelimesta saatavaa otetta. BGR:n mukaan vasemman puolen uusi painike olisi Bixbyn sijasta virtapainike, ja Bixby-painike olisi puhelimen oikealla laidalla. Kuvista näkyy myös, että huhut 3,5 mm:n kuulokeliittimen katoamisesta olivat vääriä.

Samsung Galaxy S8 -sarja julkaistaan virallisesti kuluvan kuun 29. päivä, ja sen odotetaan saapuvan myyntiin 21. huhtikuuta. Puhelinten teknisiin tietoihin voit tutusta io-techin aiemmasta uutisoinnista.

This site uses XenWord.
;