Tapahtumassa odotetaan julkaistaviksi uusia Galaxy Z Fold6- ja Flip6 -puhelimia sekä Galaxy Ring -älysormusta.

Samsungin on jo pidempään huhuttu julkaisevan tulevan sukupolven taittuvanäyttöiset mallit hieman aiempia vuosia aikaisemmin. Nyt huhut ovat saaneet myös varmistuksen, kun yhtiö ilmoitti seuraavan Galaxy Unpacked -tilaisuuden olevan 10. heinäkuuta kello 16.00 Suomen aikaa.

Samsungin seuraava Galaxy Unpacked -julkaisutilaisuus tullaan pitämään Pariisissa ja siellä odotetaan julkaistaviksi uusia Galaxy Z Fold6- ja Flip6-puhelimia sekä Galaxy Ring -älysormusta. Uudet taittuvanäyttöiset ovat esiintyneet jo niin monissa vuodoissa, että tiedetään jo käytännössä kaikki uudet ominaisuudet, mutta sormuksen osalta ilmassa on vielä enemmän arvailua.

Galaxy Ring -sormuksesta tiedetään vuotojen perusteella, että se tulee tukemaan ainakin sykkeen ja unen seurantaa sekä antavan ”yleisarvosanan” terveydestä. Ainakin osa älyominaisuuksista tulee olemaan sidottuja Galaxy-sarjan muihin laitteisiin. Sormus tulee saataville kahdeksassa koossa (5-12) ja akkuvaihtoehtoja tulee olemaan 17 mAh, 18,5 mAh ja 22 mAh.

io-tech tulee seuraamaan Samsungin tulevaa julkaisutapahtumaa suurella mielenkiinnolla ja uutisoimaan uutuuksista heti tuoreeltaan.

Lähde: Samsung

This site uses XenWord.
;