Ulkomittojaan aavistuksen kasvattanut Active2 tulee saataville kahdessa koossa ja osaa mitata paitsi sykkeen aiempaa paremmin, myös sydänsähkökäyrän.

Samsung on julkaissut uuden sukupolven Galaxy Watch Active2 -älykellon. Edeltäjäänsä nähden Active2 on kasvattanut mittojaan aavistuksen ja se tulee saataville 40 ja 44 millimetrin kellotauluilla ja se on nyt 10,9 mm paksu.

Galaxy Watch Active2 ei tuo takaisin yhtiön useista aiemmista kelloista tuttua fyysisesti pyöritettävää kehystä, mutta ei jää myöskään täysin ilman sen toiminnallisuutta edeltäjän tapaan. Active2:ssa kehyksen toiminnallisuus on toteutettu digitaalisesti kosketuksentunnistuksella, mikä on mahdollistanut kellotaulun suuremman koon suhteessa kellon fyysisiin mittoihin. Lisäksi kellossa on paranneltu sykkeen mittaus kahdeksan valodiodin voimin sekä uutuutena mahdollisuus mitata sydänsähkökäyrä (EKG).

Samsungin uutuuskellot on varustettu yhtiön aiemmista kelloista tutulla Tizen-käyttöjärjestelmällä ja sen sydämenä sykkii tuplaytiminen 1,15 GHz:n Exynos 9110 -järjestelmäpiiri. Järjestelmäpiirin tukena on 1,5 Gt muistia ja 4 Gt tallennustilaa. Kello tukee 4G LTE -yhteyksiä (eSIM), 802.11 b/g/n Wi-Fiä, Bluetooth 5.0:aa sekä NFC:tä. Paikannuspuolella dataa tarjoavat A-GPS, GLONASS, Galileo ja Beidou.

Molemmissa kellomalleissa on 360×360 pikselin (pyöreä) SuperAMOLED -näyttö. Näyttö on kooltaan 40 mm:n mallissa 1,2-tuumainen (30 mm) ja 44 mm:n mallissa 1,4-tuumainen (34 mm). Kellojen rannekkeet ovat kooltaan 20 millimetrisiä ja ne ovat käyttäjän vaihdettavissa. Pienemmän mallin akun kapasiteetti on 247 mAh ja suuremman 340 mAh. Akkuja ladataan langattomasti WPC-teknologialla.

Uuden Galaxy Watchin suositushinta on 40 mm:n kellotaululla 479 ja 44 mm:n kellotaululla 499 euroa. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värivaihtoehdoiksi on tarjolla hopea, musta ja kulta. Kellolla on 5ATM-, IP68- ja MIL-STD-810G -suojaluokitukset.

Lähde: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;