Razer Viper on suunitteltu sopimaan sekä oikea- että vasenkätisille pelaajille. Hiiren optisten kytkinten luvataan tarjoavan 0,2 millisekunnin vasteajan klikkauksiin.

Pelinäppäinten kytkinsaralla on ollut viime vuosina poikkeuksellisen paljon innovointeja, vaikka uudet kytkintyypit kenties ovatkin vanhoihin tuttuihin periaatteisiin perustuvia. Hiirten puolella kytkinmarkkinat eivät ole heränneet vastaavaan eloon, mutta nyt Razer on päättänyt kokeilla kepillä jäätä.

Razer Viper on päältä katsoen varsin perinteisen oloinen pelihiiri. Se on varustettu yhtiön omalla 5G Optical -sensorilla, joka tarjoaa parhaimmillaan 16 000 PPI:n tarkkuuden. Sensorin luvataan kykenevän seuraamaan 450 tuuman liikettä sekuntia kohti ja 50 G:n kiihdytyksiä. Hiiri tukee 1000 hertsin virkistystaajuutta ja se on varustettu yhteensä kahdeksalla ohjelmoitavalla painikkeella.

Hiiren erikoisuus on sen pääpainikkeissa. Ne käyttävät Razerin uusia optisia kytkimiä, joille luvataan 70 miljoonan klikkauksen elinikä. Kytkin muistuttaa ulkonäöltään ja toimintaperiaatteeltaan perinteisiä hiirikytkimiä, mutta sen sijasta että klikkaus tunnistettaisiin metallipintojen kosketuksesta, se tunnistetaan optisesti. Optisen tunnistuksen ansiosta sen luvataan tarjoavan 0,2 millisekunnin vasteajan, minkä kerrotaan olevan kolmannes normaalien kytkimien vasteajasta.

Razer Viper on muotoiltu kummankin kätisille pelaajille sopivaksi ja siinä on kaksi sivupainiketta hiiren kummallakin kyljellä. Hiiri on luonnollisesti RGB-valaistu ja se käyttää Razerin Speedflex-USB-kaapelia. Hiiren mitoiksi kerrotaan 126,73 x 66,2 x 37,81 millimetriä ja painoksi 69 grammaa ilman kaapelia. Speedflex-kaapelilla on mittaa 2,1 metriä. Hiiri on saatavilla välittömästi Razerin omasta verkkokaupasta 89,99 euron hintaan.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;