Samsungilta uusi Isocell-kamerasensoribrändi sekä neljä uutta sensorituoteperhettä.

Samsung Electronics on ilmoittanut Shanghaissa käynnissä olevilla MWC-messuilla ottavansa kamerasensoreissaan käyttöön Isocell-brändäyksen. Nimensä brändi on saanut Samsungin Isocell-kameratekniikalta, jonka se esitteli ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Isocell-tekniikan perusideana on erottaa sensorin pikselit fyysisesti toisistaan vähentäen näin niiden välisiä häiriöitä.

Samsung ilmoitti jakavansa Isocell-kamerasensorinsa neljään alakategoriaan, joita ovat Bright, Fast, Slim ja Dual. Bright-sarjan sensorit ovat suunniteltu erityisesti hämäräkuvausta silmällä pitäen, Fast-sarjan sensorit keskittyvät nopeaan tarkennukseen ja liikkuvien kohteiden seurantaan, Slim-sarjan sensorit ovat mahdollisimman ohuita ja käyttävät 0,9-1,0 mikrometrin pikseleitä ja Dual-sarjalaiset ovat nimensä mukaisesti kaksoiskameraratkaisuja erilaisiin käyttötarpeisiin.

Esimerkkinä kaksoiskameraratkaisusta Samsung esittelee Shangain MWC:ssä kahdesta 13 megapikselin sensorista koostuvaa esimerkkiä, joista toinen on värillinen ja toinen mustavalkoinen sensori. Esimerkkiratkaisun sensorien pikselikoko on 1,12 mikrometriä ja objektiivien aukkosuhde f2.0. Kyseinen kameraratkaisu saatetaan hyvinkin nähdä tulevassa Galaxy Note 8 -älypuhelimessa, johon on huhuttu kaksoiskameraa.

Lähde: Samsung

This site uses XenWord.
;