Samsungin mukaan sen 90 hertsin OLED-näytön liiketerävyys vastaa tai jopa voittaa 120 hertsin LCD-paneelin liiketerävyyden.

OLED-paneelit ovat alkaneet viime vuosina tunkeutua myös kannettavien tietokoneiden maailmaan. Nyt Samsung Display on ilmoittanut tuovansa markkinoille uuden sukupolven OLED-paneeleita 14 tuuman kokoluokkaan.

Samsungin uuden sukupolven OLED-paneelit tulevat olemaan markkinoiden ensimmäiset kannettavien kokoluokkaan suunnattut 90 hertsin virkistystaajuuteen yltävät OLED-paneelit. Yhtiön mukaan paneelit tullaan näkemään tositoimissa kannettavissa maaliskuussa, eli vielä ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Yhtiön mukaan näyttöpaneeleiden valmistus on hyvässä vauhdissa ja 14-tuuman paneeleita saadaan tuotua markkinoille heti merkittäviä määriä.

OLED-paneeleiden etuja LCD-näyttöihin ovat muun muassa aidosti musta musta, parempi värintoisto ja nopeampi pikselivasteaika. Yhtiön mukaan heidän 90 hertsin OLED-paneelinsa liiketerävyys onkin jopa aavistuksen edellä 120 hertsin LCD-paneeleita. Yhtiön sisäisissä sumeustesteissä nopeasti liikkuvan auton perään jäikin vain 0,9 millimetrin ”häntä”, kun 120 hertsin LCD-paneelilla se oli 1 millimetrin.

Lähde: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;