Kovaan käyttöön suunnatun XCover-sarjan uutuusmallin suositushinta on Suomessa 299 euroa

Samsung esitteli rajumpaan käyttöön soveltuvan Galaxy XCover 4 -puhelimensa alun perin viikko sitten. Nyt puhelimesta on vihdoin saatu oleelliset tiedot myös suomalaisesta näkökulmasta: Puhelin saapuu myyntiin 13. huhtikuuta ja sen suositushinta on 299 euroa.

Galaxy Xcover 4 -puhelin rakentuu 5-tuumaisen 720p-resoluutioisen näytön ympärille. Uutena ominaisuutena näyttö tukee Glove Mode -tilaa, eli käyttöä hanskat kädessä. Pölyltä ja vedeltä IP68-luokituksen mukaisesti suojatun puhelimen runko kestää luonnollisesti kovempaakin kuritusta ja se on MIL-STD-810G-sertifioitu lämpötilojen, iskunkestävyyden, tärinän, UV-säteilyn ja suolavesihöyryn osalta.

Puhelimen sisältä löytyy neliytiminen järjestelmäpiiri, joka on io-techin Samsungilta saaman vahvistuksen mukaan yrityksen viime elokuussa julkaisema budjettiluokan Exynos 7570. 14 nm FinFET-prosessilla valmistettava piiri rakentuu  joka rakentuu neljästä 1,4 GHz:n Cortex-A53-prosessoriytimestä, Mali-T720 GPU:sta sekä Cat.4-nopeusluokan LTE-modeemista. Järjestelmäpiirin tukena on 2 Gt muistia ja 16 Gt tallennustilaa, jota voidaan laajentaa maksimissaan 256 Gt:n microSD-kortilla.

Xcover-sarjan perinteiden mukaisesti puhelimen etupuolelta löytyy fyysiset koti-, paluu- ja moniajo-panikkeet. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeiden lisäksi puhelimen sivulta löytyy kustomoitavissa oleva painike halutun ohjelman tai toiminnon pikakäynnistykseen. Puhelimen takakamera on varustettu 13 megapikselin ja etukamera 5 megapikselin sensorilla.

Iloisena yllätyksenä ja nykytrendeistä poiketen Galaxy XCover 4:n takakansi on avattavissa, jonka myötä akun vaihto onnistuu helposti ja vaivattomasti. Akun kapasiteetti on 2800 mAh. Puhelimen strategiset mitat ovat 145,9 x 73,1 x 9,7 mm ja 172 grammaa. Samsung on valinnut XCover 4:n käyttöjärjestelmäksi ajanmukaisen Android 7.0 Nougat’n.

This site uses XenWord.
;